VESPA WEEK ARRANGEMENT

vespalogo

 

 

 

Een dagje rust, natuur en cultuur….

U kunt met z´n tweetjes, familie, vrienden of met collega’s een Vespa huren en wij bezorgen u een gezellige en onvergetelijke dag.

Bij ons kan iedereen mee, groot, klein, jong en oud.

vespa

Door de centrale ligging van Hoeselt kan je kiezen uit 6 speciaal voor Vespa’s uitgestippelde rondritten gelegen in het glooiende Haspengouw tot de betoverende Voerstreek.

 

VESPA-ARRANGEMENT *WEEKDAGEN* bedraagt € 235 voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in “De Knechtenkamer” of “t Zolderke gecombineerd met 1 vespa 50cc voor een ganse dag voor 2 personen. 

(ook mogelijk mits 1 overnachting aan € 150)

 

VESPA-ARRANGEMENT *WEEKDAGEN* bedraagt € 265 voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in “De Paardenstal”, “De Hooizolder” of “Uilengat” gecombineerd met 1 vespa 50cc voor een ganse dag voor 2 personen.

(ook mogelijk mits 1 overnachting aan € 165)

 

Praktische info:

 

  • Enkel mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

-> vertrek mogelijk vanaf 10u30
-> aankomst ten laatste om 18u

  • Inclusief: voertuig + BTW + helmen + passagier + GPS met routes + brandstof.
  • Waarborg te betalen bij Vespa Fun: de huurder betaalt een waarborg van €250 (contant of met creditkaart reservatie) per vespa voor de aanvang van de huurperiode.  Er wordt een maximum waarborg van €1000 gevraagd indien er meerdere vespa’s gehuurd worden.
  • Verzekering BA is inbegrepen, geen diefstal. Omniumverzekering is mogelijk €10 per vespa. Huurvoorwaarden (bekijk ze hier)
  • Het vespa-arrangement is afhankelijk van de beschikbare vespa(s).
  • Het vespa-arrangement geldt enkel mits reservatie via de B&B.
  • Op aanvraag is het mogelijk meerdere vespa’s te huren.

(www.vespafun.be)